Testmanagement Op Maat

U bent hier: Home Over ToM
Over ToM Print
Wie we zijn

Testmanagement Op Maat is een jong consultancy bureau op het gebied van software testen. Omdat wij een klein bedrijf zijn bent U ervan verzekerd dat wij U, de klant, centraal stellen en maximaal de aandacht geven. Wij kunnen U professionele expertise leveren op verschillende aspecten van het testvak. Zo beschikken we uiteraard over jaren ervaring in de ICT en zijn wij ISEB/ISTQB gecertificeerd.

 

Onze missie 

Steeds meer raken organisaties van het nut van testen overtuigd. Door goed te testen kunnen veel fouten vooraf worden gevonden en opgelost wat veel problemen, irritaties en kosten tijdens uw dagelijkse produktie voorkomt. Dus U wilt testen, maar hoe? U wilt natuurlijk ook goed testen, maar wat is voor uw organisatie goed? Er worden veelvuldig termen genoemd als RRBT, TMAP, ISTQB, TestFrame, gedifferentieërd testen, CAST etc. Maar wat houden ze nu echt in en wat voor voordeel leveren ze uw organisatie dan op?

TOM wil haar klanten graag wegwijs maken op testgebied en helpen om een testaanpak neer te leggen dat toegespitst is op de behoeften van de organisatie, het programma en/of het project.       

 

Onze diensten 

  • Testadvies
  • Testmanagement
  • Testcoördinatie
  • Testanalyse